Friday, January 21, 2011

Narrid tsirkuses ehk inimesed elus

Hahaa, on ikka inimestel edevus! Kirjutavad oma mõtteid üles, et neid siis võimalikult suurele osale avalikkusele näidata ja lugeda lasta. Mina üks nendest muidugi! Kas see pole mitte hale? Narr! Arvan ma tõesti endast niivõrd hästi, et usun, et teised inimesed paksid mu ideaalseid mõtteid lugema. Ei tahaks nagu uskuda, aga mine sa tea... Alateadvus on teatavasti selline küllaltki fucked-up loom.

Homeros oli esimene, kes rääkis Kuningas Oidipusest. Nitczhe tegi rahvajuttudest "Kuningliku komöödia" või oli see "tänapäeva komöödia"..? Mälu veab alt raip. Ühesõnaga mingi tragikomöödilise nurga alt võttis kogu peog-teeb-emaga-lapsi teemat. Siis tuli mängu Sigmund, Sigmund Freud, kes lõi Oidipuse kompleksi.
Puhas tõsieluline tsirkus ju! Kogu meie elu ongi üks paras pidu ja pillerkaar tegelikult, miks meist nii vähesed seda näevad siis?

Me õpime ja töötame ka sellepärast, et meil oleks rohkem võimalusi elust rõõmu tunda. Ühel või teisel viisil. No on vaja siis ületunde teha ja üle töötada, nii et rõõmustlemiseks üldse aega ei jää? Mõtlen, et teen avansiks ka sutsu tööd, ja siis ei pane tähelegi, kuidas minust hakkab tasapisi, iseenesele teadmatult, töönarkomaan saama, sest ma olen nii haaratud mõttest, et mida rohkem, seda uhke. Tasakaal, people, tasakaal...

1 comment:

Unknown said...

Tähelepanu !!!

minu nimi on Mavis Carlos, i esindaja Aiico kindlustus laenu laenuandja äriühing Brasiilias, anname välja laenu 2% huvitatud määra, kui olete huvitatud võtke see e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com) nüüd oma laenu üleandmine kohe. võite meiega ühendust võtta ka selle vandeadvokaat e-post: amaah.credit.offer@gmail.com ka. meie firma on kunagi valmis üle mingi summa teile alates 5000 € kuni 100.000.000 euro mõni teie projekti oleme kunagi valmis krediidi teid periood 1 või 2 nädal tehing.

Attention !!!

my name is Mavis Carlos, i representative of Aiico insurance loan lending company in Brazil, we give out loan at 2% interested rate, if you are interested kindly contact this email:(maviscalos_laen_laenamine@outlook.com)now for your loan transfer immediately. you can also contact us on this barrister email:amaah.credit.offer@gmail.com also. our company are ever ready to transfer any amount to you starting from 5000 euro to 100.000.000 euro for any of your project, we are ever ready to credit you in an period of 1 or 2 week transaction.